Sunday, January 29, 2012

ImPiAn~!! =')

Ermmmm.... hari ini aku mw update psal impian yg aku ingin2 kan slama ni... Msti kmu mw tw kan pa yg aku impi2kan tu.... ahahaaXD!
My own guitar~ 
 
Inilah yg aku impi2kan slama ni..... aku mw gitar sndiri yg aku bleh main tyme2 b0ring...... ndak kiralah guitar tu murah kah, yg pnting ada bunyi.... Klw parents aku ndak mw ksi bli tuk aku, aku akn kumpul duit lah tuk bli bnda ni.... hehe.... Start dri skarang lah aku akn kumpul duit~ =) k lah... tu jak aku mw bgtw kali ni.... harap2 lah aku dpat bli gitar aku sndiri.... hehe...
-----> I want my own GUITAR~!!!

3 comments:

Misz Ijah Onija said...

dapat juga tu suatu hari nanti..ngee~

KaY RuLeS said...

insyaallah~ =)

FarSmeera said...

gitar2x . .
cuba impikan BMW kh. .ahah
gurau., wish 4 tht . .smoga dpt yah bro :)